Безпека дітей - справа кожного дорослого

Безпека дітей – це одна з головних задач для кожного дорослого. Переймаються цією проблемою різні служби та організації. З метою координації роботи із забезпечення безпеки дітей нещодавно у виконавчому комітеті Лубенської міської ради заступник міського голови Ірина Харченко провела відповідну нараду.

Начальниця сектору ювенальної превенції Катерина Сорокотяга та начальник сектору дільничних офіцерів поліції Ян Добриднік обговорили з присутніми алгоритм спільних дій, спрямованих на попередження дитячого травматизму в населених пунктах громади.

Про спільну роботу із попередження нещасних випадків з дітьми говорили представники Служби у справах дітей, відділу сім’ї, молоді та спорту, Центру соціальних служб, Управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Окрему увагу було зосереджено на недопущенні нещасних випадків, зокрема під час перебування дітей поблизу водойми без супроводу дорослих. Із рятувальниками було заплановано спільні рейди з метою інформування місцевих мешканців про дотримання правил пожежної безпеки. Також під час зустрічі було узгоджено план превентивних заходів, націлених на запобігання дитячого травматизму на дорозі, зокрема в темну пору доби.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови