Із засідання виконавчого комітету

28 грудня під головуванням Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка відбулося засідання виконавчого комітету, на порядок денний якого виносилося 19 питань різнопланового характеру.

Насамперед - це виділення коштів з резервного фонду бюджету територіальної громади, про що інформувала начальник фінансового управління Тамара Романенко.

З проєктом рішення про затвердження вартості харчування учнів закладів загальної середньої та вихованців закладів дошкільної освіти ознайомив начальник управління освіти Мирослав Костенко.

Крім того, члени виконкому заслухали та прийняли рішення з питань:

про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів;

про приписку юнаків 2005 року народження до призовної дільниці територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

про затвердження Положень про підрозділи добровільної пожежної охорони Лубенської територіальної громади;

про відпуск майна з місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;

про затвердження граничної вартості ритуальних послуг, визначених для безоплатного поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Упродовж роботи розглянуті й наступні, включені до порядку денного питання: про затвердження комісії з питань забудови та благоустрою Лубенської територіальної громади в новому складі;

про розміщення об’єктів сезонної торгівлі;

про внесення змін до архітектурно-містобудівної рад;

про затвердження рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради та розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету;

про надання дозволів на здійснення правочинів за участю малолітніх та неповнолітніх дітей, а також житлові та решта, за які було проголосовано членами виконкому.

Наступне засідання виконкому має відбутися вже в новому 2023-му році.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови