У громаді реалізують ініціативу з безпеки цивільного населення

Днями громадська організація «Твій Світ» провела робочі зустрічі з партнерами нової ініціативи, спрямованої на допомогу цивільному населенню отримувати необхідні знання, уміння та послуги з питань безпеки в умовах війни. Серед партнерських організацій - Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика.

Під час робочої зустрічі обговорили плани нового проєкту: проведення тренінгу, інформаційно – просвітницькі заходи в старостатах Лубенської громади, методи та способи поширення цікавих і корисних інформаційних матеріалів. Організатори передали бібліотеці буклети "Дії населення при проведенні евакуації", які були отримані від Міжнародної неурядової організації “Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту” (CIVIC). У рамках проєкту планують також виготовити та надати старостатам у користування мобільні стенди з питань дій населення у надзвичайних ситуаціях.

Заходи відбуваються у в межах проєкту "Захищені старостати: створення пунктів безпеки в старостинських округах Лубенської громади. Медіаграмотність. Безпека. Медицина". Проєкт фінансується CIVIC в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом посилення захисту на рівні громад та ефективного цивільно-військового співробітництва». Проєкт фінансується урядом Канади. Зміст не обов'язково відображає погляди CIVIC та/або уряду Канади».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови