Оперативна інформація станом на ранок 10.01.2023 р.

321-ша доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За повідомленням Генштабу ЗСУ, загроза авіаційних та ракетних ударів із боку РФ по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України.

Протягом доби окупанти завдали 8 ракетних та 31 авіаційний удар. Здійснили 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню, в тому числі по цивільній інфраструктурі міст Харків, Херсон, Краматорськ Донецької області та Очаків на Миколаївщині. Є постраждалі серед мирного населення.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російського війська, а також 3 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Також українські воїни збили 2 російських розвідувальних БпЛА типу “Орлан”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили пункт управління, 5 районів зосередження живої сили та військової техніки РФ та 2 позицій зенітно-ракетних комплексів окупантів.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 10 січня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Значних аварій на мережах громади не зафіксовано.

Як і попередньо, звертати увагу мешканців громади, що обсяги споживання електроенергії у Полтавській області на сьогодні збільшено, проте, актуальним залишається прохання: у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Разом до перемоги! Слава українському війську!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови