Милосердя і добро врятують людство

Милосердя і добро - це два крила, на яких тримається людство. Саме такими словами вже понад чверть століття керуються члени громадської організації «Спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», яку очолює невтомна й щедра душею Раїса Кошель.

Члени цієї громадської організації повсякчас турбуються про тих, хто слабший, хто потерпає від хвороб та біди, опинився в складних життєвих оставинах, тощо. Подарувати людям увагу та надати невелику матеріальну допомогу вдалося спілчанкам у рамках проведення акції «Добро - це МИ» і цього непростого року. Як говорить сама Раїса Кошель: «...Вдалося тому, що поруч з нами небайдужі люди: керівники підприємств, приватні підприємці, освітяни, волонтери і просто ті, хто завжди робить добро і не вимагає за це ніяких нагород. Всі вони добре усвідомлюють, що щоб не відбувалося у світі, все одно залишаються вічні цінності: милосердя, добро, любов... все те, що допомагає вижити всьому людству, і кожній людині окремо».

Завдяки саме таким небайдужим та щирим людям ми обв’язково вистоїмо, переможемо, відбудуємо і будемо жити у мирній, вільній і незалежній Україні!

З милосердям, добром і любов’ю до Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови