Оперативна інформація станом на ранок 11.01.2023 р.

322-га доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За повідомленням Генштабу ЗСУ, противник завдав 6 ракетних та 16 авіаційних ударів. Здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі Харківської, Донецької та Херсонської областей. На всій території України залишається небезпека ворожих авіаційних та ракетних ударів. Закликаємо при сигналах повітряної тривоги йти в укриття.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження противника, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Українські ракетники й артилеристи уразили 3 пункти управління, 2 позиції російських ракетних військ та артилерії й 8 районів зосередження живої сили окупантів.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 11 січня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Значних аварій на мережах громади не зафіксовано.

Сьогодні, о 12 годині на Володимирському майдані в Лубнах, відбудеться церемонія прощання із загиблим героєм-земляком Дзюбою Романом Олексійовичем. Вічна слава Герою та глибокі співчуття рідним полеглого за Україну!

Як і попередньо, звертати увагу мешканців громади, що обсяги споживання електроенергії у Полтавській області на сьогодні збільшено, проте, актуальним залишається прохання: у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Принагідно попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Разом до перемоги! Слава українському війську!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови