Із позачергової сесії міської ради

24 січня у приміщенні виконкому під головуванням Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка відбулася  позачергова двадцять п’ята сесія міської ради восьмого скликання.

Перед початком роботи депутати вшанували пам’ять про героїв, які віддали життя, захищаючи Україну від російських терористів, серед яких і лубенці - військові одного з добровольчих формувань нашої громади.

Розуміючи на скільки важлива зараз навіть найменша допомога та підтримка для українських бійців, зокрема й для наших земляків, Лубенська міська рада у співпраці з депутатами, громадськими волонтерськими організаціями, за першої можливості приймає рішення про виділення коштів для потреб наших воїнів.

Тому питання, що розглядалося цього дня на сесії, стосувалося внесення змін до рішення «Про бюджет Лубенської міської територіальної громади на 2023 рік», а фактично - про виділення, 4 000 000 грн. для підтримки одного з батальйонів нашої громади («Програма оборонної та мобілізаційної роботи 2021-2025 р.»).

Проєкт рішення підтримали присутні депутати. Керівництво громади, народні обранці готові й надалі шукати можливостей для фінансування цього напрямку в межах місцевого бюджету. Адже усі зусилля зараз спрямовані на забезпечення української армії усім необхідним, зокрема військовим спорядженням, зброєю, провізією, одягом, - задля перемоги над ворогом.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови