Навчалися бухгалтери

25 січня у приміщенні міської ради відбулася нарада з головними бухгалтерами підприємств, установ та організацій, що отримують кошти бюджету Лубенської міської територіальної громади.

Оскільки минулий рік, який майже повністю минув в умовах воєнного стану, був надзвичайно складним і мав багато суттєвих відмінностей від роботи у мирний час, то про особливості завершення бюджетного періоду минулого року та його організацію  в 2023 році розповіла присутнім начальник фінансового управління Тамара Романенко. Цікавили присутніх фінансистів і питання звітності, нарахування лікарняних та субсидійних виплат. На ці питання давала відповіді начальник відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України в Полтавській області Надія Прудіус. Олександр Коломієць, начальник Лубенської ОДПІ розповів слухачам про особливості податкової політики у 2023 році, а в.о. начальника лубенського Управління Державної казначейської служби Любов Тараненко – про порядок казначейського обслуговування місцевих бюджетів.

Крім того, бухгалтери дізналися про зміни в законодавстві про публічні закупівлі та основні можливі порушення в діяльності комунальних підприємств та бюджетних установ. Про це розповіли начальники відповідних відділів виконавчого комітету міської ради Олег Васецький та Валерій Юрченко.

Робота з фінансами надзвичайно відповідальна, тому такі зустрічі дуже важливі й відбуваються систематично.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови