Ще втрати.. Горе, біль, сум...

Ще одна страшна звістка прийшла у нашу Лубенську громаду. Від сліз і горя здригається земля.

22 січня 2023 року під час штурму позицій противником отримав поранення несумісні з життям і загинув наш земляк командир протитанкового відділення , старший сержант

ПОГРЕБНЯК ЮРІЙ СЕРГІЙОВИЧ

Юрій Сергійович народився 17 вересня 1977 року у селі Засулля, Лубенського району.

Закінчив Засульську загальноосвітню школу, пізніше – професійно-технічне училище в селі Войниха. Як справжній чоловік, після проходження строкової військової служби довгий час служив у 25-й мотострілецькій дивізії, що дислокувалася в Лубнах. Після її розформування працював на різних підприємствах нашого міста.

Його пам’ятають як щиру, відповідальну, світлу людину. Справжнього патріота України. На захист своєї держави він став з перших днів повномасштабного вторгнення ворога.

Стигнуть від горя серця родини: матері та батька, дружини та двох синів, брата. Поділяємо разом з ними це горе. Вклоняємося їм та завжди пам’ятатимемо подвиг цієї світлої людини, що віддала своє життя за наш спокій і можливість жити у вільній країні під мирним небом.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!

Церемонія прощання з Погребняком Юрієм Сергійовичем відбудеться 27 січня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови