Оперативна інформація станом на ранок 30.01.2023 р.

Сьогодні вже 341-ша доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби противник завдав авіаційного та 3 ракетних удари, один з яких — по Харкову. Здійснив 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по населених пунктах. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

Високою залишається загроза російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Наша авіація протягом доби завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника та 2 удари по районах зосередження окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 радіолокаційних станції, склад боєприпасів та один інший важливий об’єкт противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 30 січня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Аварії, що виникали у системі комунікаційних мереж громади, усунено.

У Полтавській області спостерігається завищена напруга у магістральних мережах і відповідно у мережах АТ «Полтаваобленерго». Тож постійно наголошуємо: вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Принагідно попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава нашим захисникам! Україна вистоїть !

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови