Вчимося уникати ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів

27 січня у Лубенському дитячому соціально-реабілітаційному центрі «Надія» для дітей та дорослих відбулися два спеціалізовані тренінги щодо ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів. Їх провели інструктори з інформування населення громадської організації «Асоціація саперів України» Дмитро Філіппов та Катерина Анікіна.   

31 дитина, а це школярі нашої громади, діти які перебувають на обліку служби у справах дітей та діти ВПО, відвідали перший тренінг, на якому інструктори грамотно, професійно, а, головне, доступно розповідали дітям,  про правила поведінки, яких потрібно дотримуватися, щоб зберегти життя та здоров’я.

На занятті для дорослих важливі знання здобули 22 особи. Переважно це люди, що переселилися із зони бойових дій та тимчасово окупованих територій: Соледара, Сєвєродонецька, Бахмута, Лисичанська, з  визволених територій Харківщини. Також взяли участь у навчанні співробітники Дитячого центру, спеціалісти служби у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради та місцеві волонтери-активісти.

Підвищити безпеку місцевого населення та підготувати внутрішньо переміщених осіб для безпечного повернення до своїх домівок - є головною метою цього проекту. Тож, і ми, і наші діти, маємо знати та виконувати правила безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови