Авторська презентація збірки О.Козинця «Ластовиння»

4 лютого до Лубенської міської бібліотеки для дорослих ім. В.Леонтовича завітав на гостину молодий, прогресивний український письменник, лубенець Олександр Козинець. Олександр презентував користувачам бібліотеки свою нову збірку поезій «Ластовиння», до речі, це 11 книга автора. Презентована книга - вірші війни та вірші миру, коли «тіло всієї країни має ластовиння війни: на стінах будинків, наших полях, мріях»…

Сам же Олександр зізнався, що у 2023 році він відзначає 25-річчя творчої діяльності, а ще не уявляє поезії без філософії.

Тож гості заходу зарядилися енергією позитиву, добра, світла, гармонії, яку випромінює креативний літератор.

Звісно, прогнозували та говорили про мир, слухали пісень за авторства та у виконанні Олександра Козинця, а ще дізналися і про вояжі камерного хору «Moravski», у якому співає Олександр, про   фестиваль «Різдво нескореної України», що відбувся у Івано-Франківську на підтримку ЗСУ та про подорож по містах Франції.

Із захопленням і аплодисментами заслухали творчу колегу Олександра, письменницю Ганну Кревську, яка продекламувала декілька віршів літератора з розділу «Війна».

Ми поділяємо думку Олександа Козинця, що Україна вистоїть і обов'язково переможе, бо українці світять зсередини! І все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови