Соціальні служби продовжують планові рейди

Тривають чергові рейди до сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Службою у справах дітей виконавчого комітету спільно з Лубенським міським центром соціальних служб та Лубенським відділенням поліції Головного управління Національної поліції продовжується контроль за родинами, які перебувають на обліку соціальних служб.

Так днями проведено профілактичні рейди до сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. У ході інспектування обстежено 9 сімей, де виховується 11 дітей. Учасниками рейду перевірені умови проживання дітей, наявність сезонного одягу та взуття, харчових продуктів, засобів гігієни та шкільного приладдя. Крім того, наші спеціалісти відвідали родини, де діти без поважних причин не відвідують онлайн заняття у навчальних закладах.

За результатами обстежень членами рейдової бригади складені акти умов проживання родин, зроблено оцінку потреб сімей для здійснення їх подальшого соціального супроводу.

З батьками та законними представниками дітей проведені профілактичні бесіди, роз’яснені наслідки у разі неналежного виконання ними батьківських обов’язків та наслідки через невідвідування дітьми уроків без поважних причин. Інспекторами сектору ювенальної превенції складено 3 адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання батьками батьківських обов’язків).

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови