Працюємо над розробленням Стратегії розвитку Лубенської громади

7 лютого у виконкомі в режимі онлайн відбулося засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади, участь у якому взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко,  спеціалісти відділу економічного розвитку і торгівлі, інших структурних підрозділів та фахівці Полтавського регіонального Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Олександр Грицаєнко, розпочавши спілкування з учасниками засідання, розповів про початок роботи над проєктом Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади на 2023-2027 роки та про те, що наша громада-партнерка Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» залучилася підтримкою цього проєкту у підготовці стратегії та буде розробляти її за фахової підтримки від експертів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Крім того, він висловив вдячність керівництву цього проєкту за оперативне реагування на запит громади та висловив  сподівання, що за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА» вдасться підготувати якісний стратегічний документ, який враховуватиме усі інтереси громади та забезпечить її подальший розвиток.

Своєю чергою, керівниця Полтавського регіонального Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Ганна Бабкова ознайомила присутніх з основними напрямками комунікації у рамках роботи над проєктом стратегії й схарактеризувала першочергові кроки щодо її підготовки. Наголосила й на тому, що в проєкті стратегії мають бути враховані усі виклики воєнного стану, а відповідно до законодавства, щодо проєкту стратегії має бути здійснена стратегічна екологічна оцінка, у чому також фахівцями проєкту буде надана допомога.

Фахівець Полтавського регіонального Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Тетяна Бардіна, продовжуючи обговорення, наголосила на важливості проведення опитування серед мешканців громади та представників бізнесу, на визначенні його результатів та ролі для формування стратегічних напрямків розвитку громади. Фахівець запропонувала також долучити молодь до опитування про проблеми громади та перспективи її розвитку.

Тож за підсумками проведення засідання робочої групи, відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету та іншим структурним підрозділам органів самоврядування були надані протокольні доручення щодо підготовки проєкту Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади на 2023-2027 роки.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови