Територіальний центр гостинно запрошує

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради обслуговує понад 2 тисяч підопічних міського та сільського населення. До постійних відвідувачів нашої установи додалися і внутрішньо переміщені особи, які також потребують захисту та піклування.

У територіальному центрі всі соціальні послуги надаються якісно та на безоплатній основі. А отримати їх можна у відділеннях соціальної допомоги вдома, відділенні денного перебування та відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

У відділеннях соціальної допомоги вдома, відповідно до державних стандартів, надаються послуги догляду вдома за місцем проживання. Стареньких, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з частковою втратою рухової активності і які потребують сторонньої допомоги два рази на тиждень відвідують соціальні робітники і надають необхідні соціальні послуги згідно з  укладеною угодою.

У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги надаються послуги: перукарські, з ремонту взуття, з пошиття і ремонту одягу, соціально-гігієнічні послуги з прання білизни, послуги робітника з комплексного обслуговування і ремонту будинків.

Також у відділенні функціонує пункт прокату засобів реабілітації, де підопічні за потребою можуть скористатися палицями, милицями, ходунками, інвалідними візочками тощо

У відділенні денного перебування пенсіонери та особи з інвалідністю можуть отримати послуги соціальної адаптації, консультування, послуги соціальної профілактики. Для підтримки фізичного здоров’я, на базі відділення працює фізіотерапевтичний кабінет. А в кабінеті лікувальної фізкультури медична сестра проводить заняття як індивідуально, так і з групою підопічних на тренажерних комплексах. Крім того, відвідувачі можуть взяти участь в заняттях з психоемоційного розвантаження, отримати ручний масаж тіла та посмакувати запашними цілющими фіточаями. Також, у відділенні денного перебування надається соціально-педагогічна послуга «Університет третього віку», транспортна послуга «Соціальне таксі», а для всебічного розвитку особистості, а саме духовної культури, отримувачі соціальних послуг можуть взяти участь і у культурних заходах, які організовують фахівці терцентру.

Тож, гостинно запрошуємо пенсіонерів, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб до наших установ, які розташовані за адресами : вул. Г.Тютюнника, 21 та пр. Володимирський, 37.

Телефон для довідок: 62-057,   77-336

Будемо раді вас бачити.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови