Про навчальний захід  Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

9 - 10 лютого працівники виконавчого комітету Лубенської міської ради: Ірина Курило, заступник начальника відділу економічного розвитку і торгівлі, Наталія Коляда, головний спеціаліст відділу комунального господарства та капітального будівництва, Володимир Парістий, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, взяли участь у навчальному заході  Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» - дводенному тренінгу для представників органів місцевого самоврядування Полтавської області на тему  «Проєктний менеджмент. Розробка та дизайн проєктів».

На заході учасники здобували теоретичні знання та практичні навички з розробки й реалізації проєктів для ефективного функціонування та розвитку Лубенської територіальної громади. Вони навчалися планувати проєкти, контролювати й оцінювати їхній прогрес і результати.

«Проєктний менеджмент – основа, необхідна для подальшого розвитку Лубенської територіальної громади. Здобуті на тренінгу знання допоможуть залучити більше ресурсів для відновлення регіону й ефективніше використовувати свій потенціал.

Дякуємо за змістовне навчання на тренінгу з проєктного менеджменту, розробки та дизайну проєктів фаховим менторкам з Полтавщини - Ганні Бабковій Ганні та Тетяні Бардіній.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови