Оперативна інформація станом на ранок 15.02.2023 р.

357-ма доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби противник завдав 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі на Донеччині та 3 авіаційних удари. Окрім того, зафіксовано 68 ворожих обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Херсонської та Миколаївської областей.

Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах понад 20 населених пунктів. Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. А наші ракетники й артилеристи уразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили противника, 6 складів боєприпасів та 2 станції радіоелеутронної боротьби ворог

На території Лубенської громади ситуація на ранок 15 лютого залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком та пристосовують роботу до умов, які складаються. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні, о 13 годині, на Володимирському майдані у Лубнах, відбудеться прощання із полеглим земляком ШАПАРОМ СЕРГІЄМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ. Панахида за загиблим розпочнеться о 12 годині у Церкві Всіх Святих (дитячий парк ім. Олеся Донченка, вул. Мистецька, 3). Низький уклін та вічна пам’ять патріотові України.

У Полтавській області спостерігається завищена напруга у магістральних мережах і відповідно у мережах АТ «Полтаваобленерго». Тож вкотре наголошуємо: вимкніть не критично важливі електричні прилади. Бережімо електричну енергію та підтримуймо галузь держави у цей складний час випробувань, щоб запобігти енергетичному колапсу!

Принагідно попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо також, що з 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Україна – мирна держава! Ми – єдина сила!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови