Вітаємо з Днем єднання!

Шановна громадо!

16  лютого в Україні відзначається нове свято – День єднання!

Його історія з відтінком гіркоти: як відомо, рік тому відповідний Указ Президент Володимир Зеленський підписав на тлі прогнозів та повідомлень про повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Але ми пишаємося тим, що український дух – не злякати, не зламати, бо разом ми велика сила!

Вже майже рік ми мужньо відстоюємо кордони України, гідно перемагаємо ворога, допомагаємо захисникам ЗСУ, громадянам, постраждалим через руйнування ворожими ракетами міст, підтримуємо один одного. Й далі не припинятимемо це робити, бо ми – українці! Все це завдяки нашій непохитній єдності, згуртованості, єдиному бажанню – перемогти.

І недаремно сьогодні нами, нашим патріотизмом, нашими воїнами ЗСУ, нашими героями, волонтерами захоплюється весь світ. Ми справді того варті, коли ми разом, коли об’єднані єдиною метою.

Тож у цей день зичу кожному з нас сили духу, міцного переконання у світлому майбутньому, у тому, що вже всі ми незабаром відзначимо Велику Перемогу над російським терористом, а на Україні запанує мир та спокій.

Будьмо єдиними в думках, у добрих справах, у прагненнях, бо Україна є і завжди буде єдиною та неподільною!

Слава Україні! Слава нації!

 

 

З повагою

Лубенський міський голова                   Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови