Дякуємо партнерам

Лубенська територіальна громада є партнером у проєкті «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО», що впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У рамках цього прорєкту наша громада вже неодноразово отримувала допомогу. Ось і нещодавно Асоціація учасницького розвитку громад закупила та передала холодильники громадам Полтавської області, а саме містам: Полтава, Лубни, Миргород та Кременчук. Їх передали для шелтерів та освітніх закладів, де мешкають та харчуються внутрішньо переміщені особи.

Чому саме холодильники?

Під час координаційної наради із громадами-партнерами ми обговорювали усі актуальні питання та потреби, що наразі постають у кожній із них. Саме на цьому етапі є потреба в  закупівлі холодильників для зручного зберігання харчових продуктів у шелтерах та  для закладів освіти, в яких готується їжа безпосередньо для ВПО.

Дякуємо нашим партнерам за плідну співпрацю та бажаємо подальших успіхів у виконанні поставлених цілей для досягнення максимальної підтримки нашої країни та зростання добробуту українського народу.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови