Працюємо з надавачами грантів

 З метою залучення додаткових інвестицій у соціально-економічний розвиток громади працівниками відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради здійснюється постійний моніторинг пропозицій грантодавців і готуються відповідні заявки на участь у конкурси усіх рівнів. 

Однією з найактуальніших проблем громади під час воєнного стану є надання доступу мешканцям громади до безперебійного енергозабезпечення. У зв’язку з ускладненням ситуації з електропостачанням, що повʼязане з масованими обстрілами російською федерацією обʼєктів критичної інфраструктури та розбалансуванням енергосистеми України, було вирішено створити центр підтримки для цивільного населення на базі Опорного закладу «Засульський ліцей Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області». За потреби, мешканці громади у цьому центрі зможуть у будь-який час отримати базові послуги (місце для зігріву, електроенергію, зв’язок тощо). З метою належного облаштування вказаного центру працівниками відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету спільно з сектором з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету було підготовано та подано заявку для участі у конкурсному відборі проєкту ZMINA 2.0 «Невідкладна допомога для громад», за результатами якого заявка Лубенської міської ради отримала підтримку.

Завдячуючи  Міжнародному благодійному фонду «ІЗОЛЯЦІЯ», у рамках проєкту ZMINA 2.0 за фінансової підтримки Європейського Союзу Лубенська міська рада отримала генератор та мережеві подовжувачі. Це обладнання передано на баланс Опорного закладу «Засульський ліцей Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області»  для організації роботи центру підтримки для цивільного населення.

 Тож щиро дякуємо https://www.facebook.com/IZOLYATSIA та https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine за надану громаді можливість створити для її мешканців більш комфортні умови і надати підтримку у подоланні викликів війни.

 Невідкладна допомога для населення відбувається у рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 МБФ «ІЗОЛЯЦІЯ» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Лубенської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови