Консультація для клієнтів пробації

7 березня фахівцями із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб Юлією Мартиновою та Світланою Кулаковою спільно з фахівцем Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації»  Катериною Кисіль було проведено групову консультацію для клієнтів пробації: «Запобігання та протидія домашньому насильству серед клієнтів пробації».

У консультаційній роботі взяли участь також співробітники мобільної бригади, створеної за сприяння БО «БФ Посмішка ЮА» та Лубенської міської ради, психолог Вікторія Соляник і соціальний працівнико Олена Комарова, а також помічник юриста Лубенського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Горбатко.

Консультація спрямована на інформування осіб зазначеної категорії щодо ідентифікації домашнього насильства, його видів і шляхів запобігання, попередження рецидивної злочинності та соціального становлення осіб, які перебувають у конфлікті із законом.

 Учасникам групової консультації було надано інформацію про можливість безоплатної юридичної, психологічної і соціальної підтримки та допомоги, а також вони отримали пам’ятки та буклети відповідної тематики

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови