Оперативна інформація станом на ранок 10.03.2023 р.

380-й день російського широкомасштабного вторгнення окупантів на територію України.

За повідомленням Генштабу ЗСУ, загалом протягом минулої доби росіяни здійснили пуск 95 ракет різного базування. 34 ракети знищено нашими захисниками. Також військо РФ завдало 31 авіаційного удару, зокрема, використало 8 БпЛА типу “Шахед-136”, половину яких збито. Здійснило 65 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції.

Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас уразили пункт управління, 6 районів зосередження особового складу окупантів, 2 логістичних центри, 3 склади боєприпасів, 6 станцій радіоелектронної боротьби та 2 засоби ППО на вогневій позиції.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 10 березня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Через масові обстріли ворогом столиці, можливе введення графікового відключення електроенергії на території Лубенської громади, а також для виконання планових робіт. Просимо мешканців громади  дотримуватися режиму економії та вимикати всі не критично важливі електроприлади.

З 19.11.2022 року комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94!

Україна непереможна! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови