Даруємо захисникам свою любов

Мабуть немає зараз жодного українця, який би всіма силами не намагався наблизити нашу перемогу! Щодня ми посилаємо слова вдячності нашу любов та повагу захисникам. І не раз доводилося чути від воїнів, що саме цінне для них – це листи від дітей, щось зроблене їхніми руками.

На початку березня ГО «ПАТІсон Кідс Клаб» (керівник Наталія Ковп) провели у школах міста  та в Лубенському центрі дитячої та юнацької творчості учнівської молоді чимало цікавих майстер -класів. Їх мета – не лише навчити дітей робити якісь нові, цікаві речі, а, головне, дати дітям можливість передати свою любов і вдячність захисникам.

Всі вироби юні лубенці передали волонтерам, а вже ті доправили їх у найгарячіші точки фронту, де боронять нас Збройні Сили України. Безкоштовні майстер класи від Наталії Ковп та Валентини Васик дуже подобаються дітям різних вікових категорій. Кожен знаходить щось цікаве для себе. Але, найголовніше, що всі ці вироби потрібні нашим захисникам. Їх шукають у посилках, за ними навіть приходять до волонтерських штабів (там є облаштовані дитячі куточки з подарунками для кожного охочого) воїни, які тимчасово перебувають у відпустках.

Проєкт #лубритовідсловалюбов  триває. Разом до Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови