«Разом до Перемоги!»

«Разом до Перемоги!», саме під таким гаслом продовжують відбуватися благодійні концерти, вистави, ярмарки у структурних підрозділах Центру культури і дозвілля. З кожним заходом ми ще більше переконуємося у тому, яка у нас красива, співуча та життєрадісна нація і тому нас ніколи не зламати та не подолати.

Благодійність є найбільшим виявом гуманності й для того, щоб творити добро, зовсім не обов'язково мати великі статки, займати високу посаду, чи бути суперзіркою. Головне – мати серце та бажання відкрити його для інших.

Можна чути від багатьох, що не на часі сьогодні співати пісень, але українці завжди перемагали з піснею! Українці завжди перемагали з вірою в Бога, у свої сили, у Перемогу.

11 та 12 березня відбулися благодійні концерти у філіях Центру культури і дозвілля: Оріхівський СБК, Березівський СБК та прем’єра благодійної вистави у філії Войнихівський СБК. Дякуючи всім небайдужим, хто не залишився осторонь та завітав на благодійні заходи підтримуючи збройні сили України своїми донатами. Під час їх проведення скриньки на підтримку наших воїнів-земляків поповнилася сумою у 28506 гривень. Ці кошти передані благодійним фондам «Мелек», «Благодар життя» та в відокремлений підрозділ ТРО Лубни – 1.

Дякуємо всім, хто долучився до заходів, у чиїх душах палає любов до України! Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що лише разом ми наблизимо нашу Перемогу!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови