У мікрорайонах міста відбулися звітні збори

На початку березня у мікрорайонах нашого міста відбулися звітні збори, участь у яких взяли представники влади громади, спеціалісти відділу організаційного забезпечення діяльності ради та ОСН, спеціалісти по роботі з органами самоорганізації населення, запрошені.

Упродовж проведення зборів секретарі рад мікрорайонів прозвітували про роботу за 2022 рік, наголосивши, що з початком війни найбільш пріоритетними стали два напрямки діяльності – це підтримка Збройних Сил України, територіальної оборони, внутрішньо переміщених осіб, волонтерство, а також допомога в забезпеченні життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, який також брав участь у проведенні звітних зборів, розповів присутнім про життя громади в умовах війни, про допомогу, яка надається владою, волонтерами, міжнародними організаціями та небайдужими громадянами Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, сімʼям військовослужбовців та загиблих героїв у боротьбі з ворогом .

Під час зборів заслуховували та затверджували звіти та плани роботи на 2023 рік, обговорювали найважливіші питання, ділилися думками, висловлювали пропозиції та вдячність усім активістам громадського життя, відзначали за гарну роботу.

Також секретарі мікрорайонів подякували усім головам вуличних і будинкових комітетів, активістам, просто небайдужим мешканцям за плідну співпрацю.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови