Вовчицький ліцей: успішний досвід реалізації шкільних проєктів

 

25 лютого у Вовчицькому ліцеї відбулася презентація реалізованих шкільних проєктів бюджету участі. На урочистому заході побували керуючий справами виконкому Юлія Білокінь, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Бредун та запрошені гості.

 

Слід зазначити, що усього на конкурс ШГБ восени 2019 року на Полтавщині було подано 160 проєктів, із яких – 3 саме від Вовчицького ліцею. Протягом дії програми в області учні подали 270 проєктів. Цікава статистика: лише 122 навчальні заклади Полтавщини взяли участь у конкурсі (97 шкіл сіл та селищ та 25 міських шкіл).

Учителі та учні Вовчицького ліцею пишаються тим, що у 2019 році їхні творчі, креативні, соціально-активні учні подали на конкурс «Шкільний громадський бюджет» Полтавської обласної ради 3 проєкти і всі три перемогли. Зокрема наступні: «Пізнавально-розвивальний комплекс «Весела галактика» - сучасна зона для активного, здорового, креативного дозвілля учнів початкової ланки опорного закладу на перервах( бюджет 85000,00 грн). Другий проєкт - «Читальна зала у школі» - облаштування сучасної зони для читання, щоб зробити процес спілкування з книгою модним (бюджет 80176,00 грн). Третій проєкт - «Створення та облаштування кабінету англійської мови» (бюджет 96382,00 грн).

І це величезний успіх, похвалитися яким можуть успішні учні Вовчицького ліцею.

Привітати викладачів та учнів у день відкриття реалізованих проєктів до навчального закладу прибули керуючий справами виконкому Юлія Білокінь, голова районної ради Тетяна Качаненко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Бредун, депутат міської ради Олександр Легенчук, які привітали переможців, вручили пам’ятні подарунки та побажали і далі успішно працювати в цьому напрямку.

Успіх у реалізації таких проєктів (ШГБ) переконливо свідчить, що «Майбутнє залежить від того, що робиш ти сьогодні».



               

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови