Тривають звітні збори громадських організацій

Тривають звітні збори громадських організацій, що представляють інтереси ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 2 березня звітували про свою роботу та обговорювали плани на майбутнє члени відокремленого підрозділу Громадської організації «Фонд інвалідів Чорнобиля Полтавської області» у місті Лубни.

 

Про роботу організації звітував її голова Анатолій Юрченко. Він розповів про історію становлення організації та конкретні її справи. Подякував своїм побратимам та оголосив про своє рішення скласти повноваження голови громадської організації за станом здоров’я.Члени ГО схвально сприйняли звіт про роботу та задовольнили клопотання Анатолія Юрченка.  Рішенням зборів новим головою ГО було обрано Олега Коровіцина який подякував за плідну роботу попереднику та запевнив присутніх, що буде продовжувати всі починання та добрі справи організації й всіляко захищати інтереси її членів.

На зборах були присутні керуюча справами виконавчого комітету Лубенської міської ради Юлія Білокінь, заступник голови Лубенської районної ради Олександр Циганенко, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віта Коваленко, керівники інших громадських організацій, що представляють інтереси чорнобильців Лубенщини Василь Піцура та Микола Салов

Разом з представниками влади присутні обговорили нагальні питання функціонування організації, підготовки до 35-ї річниці Чорнобильської трагедії та оглянули музей, створений громадською організацією.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови