Нове горе. Нова втрата. Сумуємо.....

Від болю бракне слів… Душа Лубенщини – суцільна кривава рана.  Ще втрата. Новий біль.

16 березня 2023 року під час штурмових дій противника та мінометного обстрілу у напрямку н.п. Тоненьке, Покровського району Донецької області, отримав мінно-вибухові травми несумісні з життям і загинув наш земляк  1 номер обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки РВП, солдат М’ЯКОТА ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Олександр Володимирович народився 16 листопада 1972 року у м. Дебальцеве Донецької області. Ще маленьким разом з родиною переїхав на Лубенщину, з якою й пов’язане все його життя.

Середню освіту отримав у Засульській школі, пізніше закінчив Войнихівське професійно-технічне училище №53. Здобув професію кранівника. Олександр Володимирович пов’язував своє життя з мирною працею будівельника. Працював у ПМК-4,  різних будівельних фірмах.

Любив людей і природу, рибалку й гриби. Вмів підтримати людей у скрутну хвилину. Був чуйним і веселим, життєрадісним і оптимістичним. Але,  головне, він був справжнім патріотом України. Добровольцем він став до лав Збройних Сил України 24 лютого 2022 року – у перший день повномасштабної війни.

На Донеччині народився Герой, там і загинув, захищаючи право України на вільне й незалежне життя.

Схиляємо голови в жалобі й поділяємо горе разом з дружиною та донькою, рідними та друзями Олександра Володимировича.

Наші земляки стають у стрій Небесних воїнів світла! Вічна пам’ять і Царство Небесне!

Прощання з М’ЯКОТОЮ Олександром Володимировичем відбудеться 19 березня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Панахида за загиблим відбудеться 19 березня об 11 годині у Церкві Всіх Святих (Дитячий парк ім. Олеся Донченка, вул. Мистецька, 3).

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови