З професійним святом!

Шановні трудівники комунальної сфери та побутового обслуговування населення Лубенщини!

Сфера комунальних послуг –  одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу держави й нашої громади. Особливо гостро усі ми це відчули від початку війни з російським агресором. Ворог руйнував наші міста, житлові будинки, критичну інфраструктуру, комунікаційні мережі, завдавав ракетних ударів по важливим енергетичним об’єктам, робив все можливе аби посіяти паніку та зламати моральний дух нашого народу.

Проте, працівники комунальної галузі та сфери побутового обслуговування країни й зокрема Лубенської громади, робили все від них залежне, щоб не допустити побутового блекауту. Разом з військовими, рятувальниками, медиками та волонтерами вони героїчно тримали свій фронт, ліквідовуючи аварійні ситуації, забезпечуючи населення водою та теплопостачанням, електроенергією та дбаючи про те, щоб наші громадяни отримували звичайні побутові й соціальні послуги. А крім того, ціла армія невтомних комунальників дбала про охайність і чистоту вулиць міста, благоустрій громади, стабільне функціонування громадського транспорту, доступні та якісні послуги для споживачів.

Тож напередодні професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, висловлюю щиру вдячність усім, для кого поліпшення умов побуту громадян стало сенсом життя, хто щоденно знаходиться на передовій комунального фронту та наближає нашу спільну перемогу чесною, самовідданою працею.

Бажаю вам, шановні, досягнення нових професійних висот, вдячності та розуміння громадян, мирної й безпечної праці та задоволення від її результатів. Щира вдячність вам та шана!

З професійним святом!

З Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

 

З повагою

Лубенський  міський голова                        Олександр   ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови