Відбулося чергове засідання виконкому

22 березня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради, порядок денний якого складався з 22 питань.

Перед початком роботи Олександр Петрович привітав з Днем народження члена виконкому, старосту Вовчицького старостинського округу Ольгу Козловську, подякувавши за плідну працю та побажавши подальших успіхів.

Розпочавши розгляд планових питань, перш за все, заслухали виступ головного спеціаліста відділу комунального господарства та капітального будівництва Управління житлово-комунального господарства Євгена Якименка, який доповідав з наступних питань: про проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою території Лубенської територіальної громади, про затвердження переліку обʼєктів та видів робіт для відбування покарання у виді громадських робіт та про затвердження проєктної документації. Проєкти цих рішень затверджено після того, як доповідач відповів на поставлені запитання.

Про надання дозволу на проведення «Капітального ремонту ґанку та вестибюлю корпусу лікарні з влаштуванням пандусу за адресою: м. Лубни, вул. П’ятикопа, 1А» інформувала директор комунального підприємства «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лариса Сухопар, що також було погоджено членами виконкому.

Начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак розповів про затвердження робочої групи з опрацювання заяв та документів громадян про видачу довідки про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках у новій редакції.

Обговорено також проєкт рішення про затвердження Положення про мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у новій редакції, з чим виступила в.о.директора Лубенського міського центру соціальних служб Інна Піддубна.

Блок будівельних питань був озвучений начальником відділу містобудування та архітектури Андрієм Шмонденком:

про комунальну забудову;

про присвоєння адрес обʼєктам нерухомого майна за межами населених пунктів;

про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

про розміщення обʼєктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту.

Також члени виконкому затвердили проєкти рішень з наступних питань:

про роботу спостережної комісії виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області у 2022 році;

про затвердження розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету;

про надання додаткової пільги зі сплати за користування житлово-комунальними послугами;

про проведення компенсаційних виплат громадянам за оплату вартості проїзду в автомобільному транспорті на приміських автобусних маршрутах загального користування;

про затвердження подання щодо можливості призначення піклувальника;

про надання дозволу на здійснення правочинів за участю малолітніх та неповнолітніх дітей, а також житлові та інші питання, що були передбачені порядком денним та знайшли підтримку присутніх членів виконкому за результатами голосувань.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови