Світлій пам’яті Романа Сендзюка

Минув рік відтоді, як зупинилося серце талановитого керівника і досвідченого педагога, людини з великої літери, директора Лубенського лісотехнічного фахового коледжу Романа Сендзюка.

Роман Васильович був шанованою людиною, відмінником освіти та лісового господарства України, Заслуженим лісівником України, кандидатом сільськогосподарських наук, доцентом кафедри таксації лісу та лісового менеджменту ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. Понад 35 років свого життя присвятив справі підготовки фахівців для лісогосподарської галузі.

Крім того, Роман Сендзюк був великим прихильником активного способу життя, популяризації занять фізкультурою та спортом, гостинним господарем змагань з футболу на кубок Андрія Біби, турніру «Юність Посулля», натхненником багатьох заходів, які стали традиційними в коледжі – таким залишився Роман Васильович у пам’яті численної когорти випускників коледжу, таким його пам’ятатимуть усі, хто мав честь його знати й працювати поруч, втілюючи перспективні ідеї.

Тож цілком природно, що саме на території лісотехнічного коледжу 22 березня відбувся турнір пам’яті Романа Сендзюка з мініфутболу. Участь у змаганнях взяло 9 команд громади, зокрема учні загальноосвітніх шкіл міста №1,2, 4, 6, а також футболісти з Оржицької та Новооржицької громади та команда «Пальміра» Золотоніського району, Черкаської області.

У вітальному слові в.о директора лісотехнічного фахового коледжу Володимир Рева зауважив, що в цьому навчальному закладі належна увага завжди приділялася не лише навчанню та науці, а й розвиткові молодіжного спорту. Тому вже котрий поспіль саме на його території проводиться змагання з мініфутболу, а цього разу вони присвячуються світлій пам’яті колишнього очільника, людині, яка зробила багато для розвитку альма-матері багатьох поколінь лісівників, Роману Сендзюку.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко у своєму зверненні до присутніх підтвердив сказане та відзначив вагомий внесок Романа Васильовича як високоосвіченого управлінця та вмілого організатора, адже він усіляко дбав про престиж та добробут коледжу, а також про зміцнення й розвиток матеріальної бази закладу освіти.

Після оголошення правил проведення змагань головним суддею Олександром Карпенком, команди-учасниці вийшли на футбольне поле та почали ігри.

Крім того, цього дня у стінах лісотехнічного коледжу проведуть Олімпійський урок за участю багаторазового чемпіона, володаря кубка СРСР, Заслуженого майстра спорту СРСР, Заслуженого тренера України, віцепрезидента аматорського футболу України Андрія Біби та Заслуженого журналіста України Миколи Моторного.

Сьогодні Лубенський лісотехнічний фаховий коледж живе, навчає, турбується про людей, які знайшли тут прихисток, із великою вдячністю береже світлу пам’ять про Романа Васильовича Сендзюка та продовжує розпочату ним справу вдосконалення і розбудови освітнього закладу.

 З використанням матеріалів, наданих Лубенським лісотехнічним фаховим коледжем.

З використанням матеріалів Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови