Із позачергового засідання виконкому

31 березня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, на якому було прийняте рішення про закінчення опалювального періоду 2022-2023 років на території Лубенської громади.

Насамперед присутні заслухали в.о. начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства Олександра Яременка, який доповідав з цього питання. Виступив також начальник ОКВП ТГ «Лубнитеплоенерго» Дмитро Приймак.

Проєкт рішення було прийнято зі змінами. Таким чином вирішили закінчити опалювальний період 2022-2023 років у Лубенській територіальній громаді з 01 квітня 2023 року для споживачів централізованого опалення, крім комунального підприємства «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» спальний корпус за адресою м.Лубни, вул.П’ятикопа, 26 та  комунального підприємства «Лубенський обласний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради» лікувальний корпус за адресою м.Лубни, вул.Старотроїцька, 18/32.   Усім іншим категоріям споживачів Лубенської територіальної громади завершити опалювальний період 2022-2023 років з 15 квітня 2023 року.

Крім того доручили заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександру Діденку, Управлінню житлово-комунального господарства та ОКВП ТГ «Лубнитеплоенерго»,  у разі зниження температурних показників менше встановлених норм, забезпечити відновлення теплопостачання централізованого опалення споживачам.

Наступним на засіданні виконавчого комітету розглянули питання про затвердження переліку доріг загального користування місцевого значення Лубенської територіальної громади, експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт яких планується у 2023 році.

 


Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови