Фокус-групове дослідження у рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Сьогодні, 31 березня, Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» відвідала Лубенську громаду, як партнера вказаного проєкту. Мета візиту -  дослідження участі громадськості у процесах прийняття рішень у громадах. У Галереї образотворчого мистецтва відбулося фокус-групове дослідження.

Голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» Олександр Вознюк та заступник міського голови Ірина Харченко привітали учасників заходу та наголосили на тому, що завдяки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» будуть досліджені сучасні виклики і причини недостатнього залучення осіб з інвалідністю до процесів прийняття рішень на місцевому рівні. У подальшому будемо не тільки прагнути знайти шляхи розв’язання цієї проблематики, але й у процесі реалізації проєкту поліпшувати їх включення до прийняття якісних владних рішень на місцях.

Для участі у дослідженні були запрошені представники громадських об’єднань осіб з інвалідністю, що діють на території нашої громади.

Результати дослідження сприятимуть залученню всіх груп населення до процесів прийняття рішень на місцевому рівні, налагодженню міцних зав’язків між громадами, допоможуть перейняти позитивний досвід та напрацювати шляхи подолання спільних викликів, спричинених війною.

Про результати дослідження буде відомо згодом.

Довідково: Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» реалізується з березня 2021 року і сприяє Уряду України у просуванні та здійсненні реформ децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови