Продовжуємо благоустрій, готуємося до пам'ятних дат

Продовжуючи планові роботи в рамках двомісячника чистоти та благоустрою, а також на виконання Плану заходів, присвячених 37-м роковинам Чорнобильської катастрофи, 13 квітня на Алеї пам’яті (с.Мгар), що біля на Зажур-гори, проведено прибирання та висадку дерев.

Зранку тут завзято трудилися члени чорнобильських організацій Лубенщини (ЛМГО «Чорнобильці Лубенщини», відокремленого підрозділу «Фонду інвалідів Чорнобиля м. Лубни», ГО «Ветеранів та інвалідів Лубенського району» Союз Чорнобиль України» та відокремленого підрозділу ГО «Ветеранів та інвалідів Лубенського району» Союз Чорнобиль України» Засульської сільської ради) разом з працівниками Управління житлово-комунального господарства, КП ф "Конвалія", КП "Сяйво" та студентами лісотехнічного фахового коледжу.

Всього цього дня було висаджено 131 берізку, із них 38 - на честь померлих побратимів-ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Решту дбайливо підсаджували там, де не прийнялись. Як розповів голова однієї з чорнобильських організацій Василь Піцура, 25 саджанців берізок, гарних і пишних, надало саме КПФ "Конвалія".

Члени чорнобильських організацій у співпраці з владою, комунальними службами та студентами лісотехнічного коледжу, постійно дбають про підтримання чистоти та благоустрою біля Алеї пам’яті – пам’ятному місці, тож це не просто підготовка до 37-х роковин Чорнобильської катастрофи, а й священний обов’язок, данина пам’яті нашим героїчним землякам.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови