КПф "Конвалія" звітує про роботу

Збереження зелених насаджень нашої громади, зменшення кількості сухостійних та уражених шкідниками дерев, проведення кронування з метою омолодження дерев, продовження їх віку, поліпшення екологічної та санітарної ситуації, підвищення естетичної привабливості території громади - ось далеко не повний перелік завдань, що стоять перед КПф «Конвалія».

 

Підприємство створене у 1997 році, є комунальною власністю Лубенської територіальної громади. І, якщо раніше працівники підприємства переймалися лише благоустроєм території міста Лубни, то зараз завдань набагато більше. Навіть на початку весни, роботи вистачає.

З 22 по 26 лютого працівниками КПФ "Конвалія" проведено роботи з вирубки порослі на узбіччі доріг на в'їздах до міста (9,9 тис.шт.) та переробленням її на щепу. Також проведено обрізку сухих гілок та вражених омелою дерев на вул. Монастирській та Метеорологічній (15 шт.).Для забезпечення проїзду снігоочисної техніки по вулиці Гайдая обрізано 26 дерев. Дрова завезено малозабезпеченим громадянам, які перебувають у скрутному становищі та користуються пічним опаленням.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови