Ніхто не забутий: вшановано пам'ять про загиблого героя

2 березня за участю представників Лубенської громади відбулося вшанування пам'яті нашого земляка Олександра Вознюка, який загинув 2017 року у зоні АТО.

 

Минуло 4 роки, відколи трагічно загинув наш земляк Олександр Вознюк… Занадто рано обірвалося життя ще зовсім юного героя. Скільки б часу не минуло, а день 2 березня для рідних, близьких, друзів – усіх, хто знав Олександра, завжди буде позначений глибокого, невимовного смутку, гіркоти та вічної жалоби.

Олександр Вознюк загинув, захищаючи Україну та її мирних громадян, як і багато його однолітків. Непоправна трагедія сталася внаслідок підриву САУ на фугасі, в районі смт.Талаківка, під час евакуації українських військових з - під обстрілів…

Вшановували героя з Лубенщини представники нашої громади: перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, завідувача сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Андрій Осацький, представник військового комісаріату Юрій Глушко, учасник АТО Віктор Сивуха, а також члени «Спілки ветеранів АТО» та побратими, які приїхали з бригади для вшанування пам'яті лубенця.

На місці поховання Олександра звучало багато світлих спогадів та добрих слів, пам’ять про загиблого героя присутніми було вшановано хвилиною мовчання, покладено квіти до могили та відправлено заупокійну молитву.

Ми завжди свято пам’ятатимемо, кому зобов’язані за мир та спокій у наших домівках і яка їхня велика ціна.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови