Профілактика домашнього насильства серед клієнтів пробації

2 травня Лубенським міським центром соціальних служб у Лубенському районному відділі філії державної установи «Центр пробації» було проведено групову консультацію для клієнтів пробації на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству серед клієнтів пробації».

Захід був проведений спільно з фахівцем Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації»  Катериною Кисіль з метою ознайомлення суб’єктів пробації з причинами, ознаками насильства в сім’ї та контактами допомоги.

Під час бесіди провідний фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб Світлана Кулакова інформувала присутніх щодо визначення, видів та шляхів запобігання проявам домашнього насильства. Наприкінці суб’єкти пробації отримали інформаційні матеріали, які були виготовлені Фондом ООН в галузі народонаселення в Україні у рамках проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», а саме: «Що варто пам’ятати у випадку домашнього та/або гендерно зумовленого насильства», «План безпеки: швидкі дії у випадку домашнього насильства» та картки перенаправлень з контактами допомоги у випадку домашнього та/або гендерного насильства.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови