Добро – це  те, що врятує світ!

Усі ми прагнемо жити в мирі і любові, однак іноді обставини стають сильнішими за наші можливості, але ніколи не треба втрачати віру в себе і в людей, бо завжди, з будь якої складної ситуації, є вихід.

Спеціалісти  сектору по роботі з органами самоорганізації населення відділу забезпечення діяльності ради та ОСН виконавчого комітету міської ради докладають багато зусиль, щоб якомога більше громадян отримали необхідну допомогу. У цьому їм сприяють благодійні організації, релігійні громади та небайдужі громадяни міста.

Вже традиційними стали зустрічі з пастором Християнської церкви „Ковчег“ Ігорем Феньом. Так 1 травня у приміщенні церкви відбулася тепла зустріч із спеціалістами відділу організаційного забезпечення діяльності ради та ОСН на чолі з начальником відділу Наталією Уваровою. Було обговорено багато різних питань та погоджено шляхи подальшої співпраці. Від початку повномасштабної війни завдяки церкві „Ковчег“ надавалася гуманітарна допомога Збройним Силам України,  громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщеним особам, родинам військовослужбовців та родинам, які втратили своїх близьких під час бойових дій.

Ігор Йосипович має 30 річний досвід служіння і наставництва, з яких вже 23 роки безпосередньо у нашому місті. Його світла харизма, невичерпна енергія і любов до ближніх йде далеко попереду нього, позитивно впливаючи на всіх, хто опиняється поруч. Церква „Ковчег“ проводить велику просвітницьку, волонтерську, гуманітарну діяльність. Завжди на високому організаційному рівні проходять свята для дітей у всіх мікрорайонах  міста. Різноманітні розваги, флешмоби, батути, солодощі – цьому сприяє чудовий молодіжний  колектив церкви.

Дякуємо релігійній громаді церкви „Ковчег“ та особисто пастору церкви, раднику Лубенського міського голови Ігорю Феню за багаторічну співпрацю, милосердя й патріотизм.

Віримо в силу спільної молитви, яка йде від душі за Україну, за її волю, за народ та  за мир у нашій державі. Разом до Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови