Вітаємо з професійним святом!

12 травня відзначається Міжнародний день медсестри. Така традиція сягає коренів далекого 1853 року за ініціативи Міжнародної федерації Червоного Хреста, дату святкування обрали на честь дня народження Флоренс Найтінгейл. Саме вона під час Кримської війни організувала першу службу сестер милосердя.

Тож  ця історія символічна для України, адже зараз, під час війни, українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу, рятують життя військових у зоні бойових дій та забезпечують гідний рівень медицини в тилу.

А в умовах сьогодення медсестри є справжніми янголами - охоронцями :щодня вони роблять колосальну, неоціненну роботу, рятуючи життя, ризикуючи власним, надаючи допомогу пораненим та доглядаючи їх у лікарнях, госпіталях, роблячи власний внесок у наближення перемоги.

Велика вдячність вам та низький уклін за відданість професії, гуманізм, самовіддачу та самопожертву, за щоденні подвиги! У День професійного свята зичимо бадьорості духу, оптимізму, нехай ваша доброта, чуйність та турбота повертається до вас сторицею, людською вдячністю та посмішками здорових людей!

З професійним святом вас!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови