Фестивалю «ЗДОРОВʼЯ FEST» в м. Лубни бути!

11 травня у залі засідань Лубенської міської ради під керівництвом заступника Лубенського міського голови Ірини Харченко відбулася робоча нарада щодо можливості проведення Фестивалю «ЗДОРОВʼЯ FEST» в м. Лубни. У нараді взяли участь Марина Брага - координаторка з питань комунікацій проєкту «Діємо для здоровʼя», Аліна Дзюбко - менеджерка проєктів One Health, Наталя Ольберт-Сінько - керівна партнерка проєкту One Health, Наталя Романяк - організатор логістики проєкту One Health, керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету Лубенської міської ради та представники Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Фестиваль «ЗДОРОВʼЯ FEST» - це новий формат здорового дозвілля та навчання для дітей, батьків та вчителів, який реалізовується Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН у партнерстві з проєктом «Діємо для здоров’я», командою «One Health» та у співпраці з місцевими органами влади, закладами освіти та охорони здоров’я у межах українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

Основною метою цієї зустрічі було обговорення спроможності громад прийняти у себе такий масштабний захід та забезпечити його належну організацію. Під час обговорення було напрацьовано можливі локації цього заходу, проаналізовано можливості громади по організації цільових груп, спроможності долучитися до проведення заходів та забезпечити їх технічну підтримку, організувати промоційну компанію тощо. У свою чергу, організатори фестивалю ознайомили присутніх з особливостями та тематикою цього заходу, який позиціонується, як захід для всієї родини з фізичними активностями, інтерактивами, розвагами, роботою залучених експертів та корисною інформацією про здоровʼя.

Організаторами цього фестивалю розглядалося кілька громад Полтавщини для проведення цього заходу. Проте, після активного обговорення та короткої наради між експертами перевагу отримала сама наша громада. Отже, Фестивалю «ЗДОРОВʼЯ FEST» бути саме в Лубнах! Звісно, цьому передуватиме тривала і кропітка підготовка, але маємо впевненість, що за підтримки організаторів захід пройде на високому рівні і вкотре нагадає мешканцям та гостям громади про необхідність ведення здорового способу життя.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови