Війна забрала ще одне життя. Сумуємо....

Ціна свободи українського народу надто висока. Кров’ю й життями кращих синів і доньок України торується шлях до нашої Перемоги. Нова страшна звістка прийшла на Лубенщину.

18 травня 2023 року під час виконання бойового завдання, залишаючись вірним військовій присязі, захищаючи Батьківщину, в с. Первомайське, Покровського району, Донецької області, внаслідок артилерійського обстрілу загинув наш земляк, навідник-оператор протитанкових керованих ракет, старший солдат ДОЛГОБОРОДОВ СТАНІСЛАВ СТАНІСЛАВОВИЧ.

Станіслав Станіславович Долгобородов народився 18 травня 1992 року. Закінчив Вищебулатецьку загальноосвітню школу.

Агрономічну освіту отримав у Березоворудському технікумі Полтавської державної аграрної академії у 2012 році. Працював на різних підприємствах Лубенщини та за кордоном.

Станіслава пам’ятають як позитивну, світлу, відкриту людину. Безвідмовний, щирий він мав багато друзів. Вболівав за долю села. Мав активну громадянську позицію і дуже вболівав за Україну.

Тож у травні 2021 року призваний на військову службу за контрактом.

У горі й довічній печалі мати й батько. Без чоловіка залишилася молода вдова, без батька доньки. Низький їм уклін і наші щирі співчуття. Сумуємо разом з родиною та друзями героя.

Своє недовге життя Станіслав розпочав і закінчив в один день, прожив його яскраво й віддав заради своїх батьків, дружини, доньок, земляків. Заради – України!

Вічна і світла пам’ять Герою і Царство небесне.

 

Прощання з ДОЛГОБОРОДОВИМ Станіславом Станіславовичем відбудеться 21 травня о 12 годині у селі Вищий Булатець, на майданчику біля будинку культури

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови