Оперативна інформація станом на ранок 22.05.2023 р.

Слава Україні! Сьогодні 453-тя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. За інформацією ЗСУ, минулої доби противник завдав 6 ракетних і 52 авіаційні удари, здійснив 65 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру. Для ударів по українських містах Лиман, Слов’янськ і Костянтинівка противник знову використав ЗРК С-300, які не є високоточною зброєю. Це ще раз підкреслює тактику терору з боку російської федерації.

Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України й надалі залишається дуже високою.

Авіація Сил оборони минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки ворога, а також 7 — по його зенітних ракетних комплексах.

Було знищено 3 ворожі розвідувальні БпЛА різного типу, а також 5 ударних.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 районів зосередження особового складу, 2 склади боєприпасів, 3 артилерійські підрозділи на вогневих позиціях, 2 пункти управління, станцію радіоелектронної боротьби, зенітний ракетний комплекс і ще одну важливу ціль противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 22 травня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Тримаємо стрій! Боремось далі!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови