Оперативна інформація станом на ранок 23.05.2023 р.

Слава Україні! Настала 454-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. За інформацією ЗСУ, минулої доби противник завдав 20 ракетних ударів. По містах Дніпропетровської, Запоріжської та Харківської областей застосував крилаті ракети повітряного базування, балістичні ракети «Іскандер-М» та зенітні керовані ракети з С-300. Крім того, завдав 48 авіаційних ударів, застосувавши іранські ударні БпЛА "Shahed".

Також, здійснив близько 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є поранені серед мирного населення, пошкоджено житлові багатоквартирні будинки, приватні будинки, дитячий садочок та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Наші захисники протягом минулої доби знищили 4 крилатих ракети повітряного базування Х-101/Х-555, російський ударний вертоліт Мі-24,

23 ударних дронів "Shahed" та 9 ворожих розвідувальних БпЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління,

3 райони зосередження озброєння та військової техніки, 4 склади боєприпасів, 11 артилерійських засобів, радіолокаційну станцію та 3 станції радіоелектронної боротьби російських окупантів.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 23 травня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Аварії, що виникають у системі комунікаційних мереж громади, усуваються комунальними службами.

Сьогодні об 11 годині за адресою: м. Лубни, проспект Володимирський, 5, відбудеться панахида за загиблим земляком ІРКЛІЄНКОМ Олександром Івановичем. Прощання - на кладовищі по вул. Гайдая о 12 годині. Вічна і світла пам’ять нашому захиснику та Царство Небесне! Глибокі співчуття рідним.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава Україні! Героям слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови