Допомагаємо. Співпрацюємо.

Полтавська обласна благодійна організація «Спілка Самаритян» продовжує надавати різноманітну допомогу переселенцям та людям, що потрапили в складні життєві обставини. Зокрема тимчасове проживання на базі Дитячого центру «Надія», продукти харчування, засоби гігієни, гуманітарний одяг тощо.

Двічі на тиждень уПункті гуманітарної допомоги ПОБО «Спілка Самаритян» та в Дитячому центрі проводиться видача хліба літнім людям, людям з особливими потребами, багатодітним сім’ям.

Щомісяця самаритяни здійснюють видачу продуктових наборів для людей, які мають гостру потребу в продуктах харчування. Маломобільним людям (з інвалідністю, самотнім пенсіонерам) такі набори розвозяться по домівках. Кількість людей, що отримують такий вид допомоги, постійно зростає.

24 травня розвезення продуктових наборів для людей похилого віку та матерям загиблих воїнів здійснювалося за участі директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Наталії Сухонос. Вона якнайкраще знає проблемні ділянки соціального захисту та людей, що найбільше потребують допомоги в Лубенській територіальній громаді. Співпраця з органами соціального захисту сприяє найбільш ефективному розподілу благодійної допомоги серед людей, що її потребують.

Полтавська обласна благодійна організація «Спілка Самаритян» у своїй благодійній діяльності співпрацює з багатьма організаціями, фондами, підприємцями та волонтерами, однак найбільше можливості працювати та допомагати людям під час військового стану полтавські самаритяни завдячують Союзу робітничих самаритян Німеччини та київському об’єднанню Спілки Самаритян України.

ПОБО «Спілка Самаритян»

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови