Зустріч з психологом у рамках Європейського тижня громадського здоров’я

25 травня у рамках Європейського тижня громадського здоров’я, у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В.Леонтовича відбулася зустріч з психологом. Консультації як уміло тримати баланс роботи і відпочинку, завжди бути в тонусі, користувачі книгозбірні отримали від психологині мобільної бригади соціально-психологічної підтримки БФ«Посмішка ЮА» Вікторії Соляник, а півдоповідачами виступили Олена Комарова, соціальний працівник мобільної бригади, та Юлія Давиденко, бібліотекар книгозбірні.

Розпочали з тренінгової гри асоціацій, пов’язаних з роботою та відпочинком. У переліку змістовного дозвілля користувачі називали прогулянки з тваринами, домашнє спілкування, кулінарію, скандинавську ходьбу, річку, і, що відрадно, читання книг та відвідини книгозбірні. Як виявилося, учасники тренінгу, а це люди старшого покоління, вміють відпочивати, ведуть здоровий спосіб життя і у них є чому повчитись заклопотаним сучасникам.

На замітку взяли пораду психологині щодо вранішньої гімнастики, втілення у життя японського підходу щодо зміни звичок, висвітлених у книзі Сари Гарві «Кайзен», яку Вікторія Соляник чемно подарувала книгозбірні з власної колекції.

Не залишили поза увагою і книжкову виставку «Радимо почитати», оформлену бібліотекарем Юлією Давиденко, де кожна книга - мотиватор відмінного емоційного, психологічного та фізичного станів самопочуття.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови