Знайомилися з книгозбірнею та заряджалися позитивом

31 травня до Лубенської міської бібліотеки для дорослих імені В.Леонтовича завітали учні 6 класу Академічного ліцею імені братів Шеметів. Разом з бібліотекарем Юлією Давиденко та педагогом-наставником Русланом Біланом молодь знайомилася з книгозбірнею: правилами користування, книжковим фондом. Кожен знайшов собі заняття до смаку. Інтелектуали зібралися біля книжкових виставок, представлених у бібліотеці, а юні спортсмени – біля постійного куточка здоров’я «Діємо для здоров’я», облаштованого у рамках проєкту «Охорона здоров’я через бібліотеку та літературу», до якого торік долучилася книгозбірня, отримавши медично-спортивний інвентар та ряд змістовних книг про здоров’я та здоровий спосіб життя.

Отож допитливі користувачі вивчали екологічні проблеми, цікавилися ментальним здоров’ям, а спритні розминали стопи на масажному килимку, релаксували на фітнес-м’ячеві, зважувалися, активно користуючись послугами читального залу.

Будьте здоровими, інформованими, активними і допитливими разом з книгозбірнею, де завжди раді гостям та новим користувачам!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови