Вітаємо з професійним святом!

Шановні журналісти Лубенщини!

Прийміть вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста!

В умовах війни з росією перед журналістами постали нові виклики, зокрема з дотримання журналістських стандартів. Та попри це журналісти Лубенщини продовжують професійно виконувати свої обов’язки, доносячи до аудиторії оперативну інформацію, котра спрямована на протидію ворожій пропаганді, підтримку морального духу громадян, неупереджене висвітлення матеріалів про життя та події в державі та в Лубенській громаді, в різних сферах її життєдіяльності.

Сьогодні це непросто, адже особливий період вимагає й особливих якостей від журналістів, не лише професійних, а й готовності працювати в особливих умовах війни, понаднормово, а також неупередженості, сили духу, стресостійкості, витривалості.

За офіційними даними, кількість загиблих журналістів за час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну сягнула - 56. Також відомо, що лише за останній час росія скоїла вже 511 злочинів проти журналістів та медіа. Це повідомлення про 14 зникнень та 21 викрадення журналістів. Світла пам’ять тим, хто загинув на своєму робочому місці, залишаючись вірним професії.

Тож у цей святковий день бажаємо представникам четвертої влади нашої громади, перш за все, мирної праці, поповнення читацької, слухацької та глядацької аудиторії, розширення кола прихильників, підписників, а також нових цікавих, позитивних, оптимістичних й життєствердних теле- та радіосюжетів, репортажів, публікацій на газетних та медійному просторі інтернет-видань, гострого пера, сміливих проєктів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики!

З професійним святом – з Днем журналіста України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови