Триває профілактична робота з клієнтами пробації

6 червня 2023 року Лубенським міським центром соціальних служб у Лубенському РВ філії ДУ «Центр пробації» у Полтавській області було проведено чергову групову консультацію на тему: «Формування емоційної стійкості та подолання агресії».

Під час консультації провідний фахівець із соціальної роботи Світлана Кулакова ознайомила присутніх з видами, причинами та наслідками агресії.

Клієнти пробації виконували вправи, які допоможуть їм швидко опанувати себе та контролювати свої вчинки, дізналися про саморегуляцію, контроль над собою та ефективні способи боротьби зі своїм гнівом, щоб мати можливість вирішити будь-яку конфліктну ситуацію без шкоди для себе та оточення.

Фахівець Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації»  Валентина Гомес Гонзалес наголосила присутнім на необхідності володіти способами подолання агресії

Метою заходу було проведення соціально-виховної роботи серед клієнтів пробації щодо запобігання негативним явищам, спонукання до усвідомлення ними необхідності правослухняної поведінки.

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови