Йдуть у Небесне воїнство молоді й кращі.... Сумуємо

Біль і сум не покидають Лубенщину. Чорні звістки наздоганяють і завдають нових ран, приходять бідою в домівки лубенців.

3 березня 2022 року у н.п. Старий Крим поблизу Маріуполя під час виконання бойових завдань із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації загинув молодий лубенець - старший стрілець патрульної роти стрілецького батальйону Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, старший солдат АНТОНЕНКО ОЛЕКСАНДР ДЕНИСОВИЧ.

Олександр народився 25 грудня 1997 року у м. Єкатеринбург, Свердловської області Росії.

Проте, сім’я відразу переїхала на Україну і все своє життя Олександр провів у Лубнах. Тут у 2013 році він закінчив 9 класів загальноосвітньої школи № 1, пізніше опанував професію у Войнихівському професійно-технічному училищі. Працював у рідному місті та в Харкові.

 Після строкової служби у Збройних Силах України залишився служити за контрактом у лавах Національної Гвардії України. Забезпечував громадський порядок у Маріуполі.

Війна перекреслила ще одне життя на самому його початку. Нездійсненими залишилися плани і мрії. Україна втратила надійного сина, патріота, воїна.

У невимовному горі мати. Старшим братом можуть пишатися менші Макар та Олексій. Сумують родичі, близькі, друзі. Його буде не вистачати всім.

У пам’яті земляків він залишиться доброю, світлою, усміхненою людиною.

Лубенці завжди будуть пам’ятати та дякувати молодому захиснику, що віддав своє життя за волю та незалежність України, спокій і мирне життя кожного з нас.

Вічна пам’ять і Царство небесне герою!

Прощання з АНТОНЕНКОМ Олександром Денисовичем відбудеться 9 червня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови