Привітали дільничих офіцерів поліції

Щороку, 18 червня, в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Напередодні професійного свята дільничих Лубенської територіальної громади привітали міський голова Олександр Грицаєнко та голова Лубенської районної державної адміністрації Сергій Сіряченко.

Цього року виповнюється рівно 100 років від часу створення служби, працівники якої найбільш наближені до громадян – дільничних офіцерів поліції. Щоденно вони працюють для того, щоб життя людей на території їхньої дільниці було безпечним та спокійним. Це ті люди, яких знають місцеві мешканці, яким довіряють, до яких прислухаються

Із професійним святом дільничних офіцерів поліції області – ветеранів служби та нинішніх поліцейських привітали очільники Лубенської громади та Лубенського району.

«Професія дільничного офіцера є однією з найвідповідальніших та найважчих, адже саме вони найбільше взаємодіють з населенням, виявляють та розкривають злочини, проводять профілактичну роботу», - зауважив Лубенський міський голова.

Олександр Грицаєнко та Сергій Сіряченко подякували кожному працівнику дільничної поліції за щоденне забезпечення порядку, допомогу людям у різних складних та критичних ситуаціях, та побажали міцного здоров’я, витримки, високих професійних здобутків у такий нелегкий для країни час. Адже під час повномасштабної російської агресії саме вони разом з колегами довели свою професійність, виконуючи обов’язки на передовій, деокупованих територіях, прифронтових та тилових містах.

Бажаємо всім Вам, шановні дільничні офіцери поліції, міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного спокою і миру. Нехай професіоналізм та справедливість будуть постійними супутниками Вашої нелегкої справи, а Господь Бог надає сили та невичерпної енергії для нових звершень.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови